مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام
اینجاب در سال 94 در خدمت سربازی دچار سانحه ای شدم که در پادگان اتفاق افتاد
و در حال خدمت بودم و به دلیل ضربه به کمر دچار بیماری بی اختیاری ادرار شدم در سن 21 سالگی و هنوز بهبود نیافتم. 2 بار به کمیسون عای برای سطح سلامت رفتم که به رای الف دادن یعنی بدون مشکل. در صورتی که مدارک من بسیار کامل است که از بیمارستان بقیته الله است که چندین پزشک بیماری مرا تایید کردند. واقعا حق خوری کردند . هفته ای 3 بار سنداژ وصل میکنم که باعث عفونت مجاری ادرار شده. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر کمسیون عالی پزشکی نتیجه مطلوب شما را تأمین نکرد می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه وطرح شکایت کنید.یاالله