مشاوره حقوقی رایگان - صدمه غیر عمدی کار

با سلام بنده در سال 90 در کارخانه دچار حادثه شده ام که با شکایت و طی مراحلی رای قطعی در دادگاه تجدید نظر صادر شد و حال سوال من این است که اجرای احکام برای آن شرکت برای پرداخت دیه چه مدت زمان تعیین میکند آیا دو سال از وقوع حادثه محاسبه میگردد یا از زمان قطعی شدن رای ؟
با تشکر.

پاسخ ها :

پرداخت دیه حادثه حین کار دیه حادثه حین کار حادثه حین کار دیه