مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله مهریه

سلام، یکسال قبل برای مطالبه مهریه به وکیلی محضری وکالت بلاعزل دادم حق الوکاله وکیل 15 درصد از محکوم به از محل اموال فوق نوشته شده که 35 میلیون پیش پرداخت دادم الان دادگاه حکم به پرداخت 150 سکه داده که همسرم دادخواست اعسار داده، که ما تو این مرحله به توافق رسیدیم و قرار شده در ازای مهریه طلاق بده، آیا من میتونم تو این مرحله وکیلم رو عزل کنم؟ هزینه وکالت به چه صورت میشه؟ میتونم پرونده رو ببندم یا نه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موکل می‌تواند هرزمان وکیل خود را عزل نماید. حق الوکاله وکیل طبق تعرفه می‌بایست پرداخت شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در صورت توافق، طبق ایین نامه باز هم باید کل حق الوکاله را بپردازید