مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

بنده برای یک پرونده وام فقط چک به بانک ارائه کردم و هیچ قراردادی رو امضا نکرد ولی به علت عدم پرداخت وام گیرنده بانک حساب حقوق من رو مسدود کرده و کلیه حقوق من رو برداشت میکنه ، میخوام بدونم ایا بانک برای من که فقط چک دادم و قرارداد امضا نکردم میتونه این کار رو بکنه یا نه و نحوه اقدام من علیه بانک چجور باید باشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بانک می‌تواند چک شما را به اجرا بگذارد احتمالاً از طریق دادگاه یا اجرای ثبت حساب شما مسدود شده است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مگر وام بدون امضا مدارک هم داریم مگر اینکه سفارشی باشه