مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نکردن دستمزد کارگری

با سلام ابتاع هستم پاسپورت دارم . یه خونه ویلا کاشی وسنگ کاری شو با یه استا کاراهل ایران انجام دادیم قرار داد بع اسم منه من بستم با صاحب خونه کار تمام شد . 40 میلیون طلبم داشتیم
فقط 10 میلیون گرفتیم حدود یک ماه گذشته امروز فردا میکنه حاضر به پرداخت حقوق بنده نمیشود .ایا میتونم شکایت کنم به حقم برسم .چجوری لطفا رهنمای کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگراجازه کار در ایران دارید می‌توانید علیه نام برده شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله باید دادخواست بدهید ولی قبلش مدارک شما یا سایر دلایلتون بررسی می‌شود