مشاوره حقوقی رایگان - اظهار خودرو توقیفی توسط شخص ثالث بعد تعویض پلاک

من یه پراید وانت گرفتم دوماه پیش و تعویض پلاک هم کردم به راحتی شخصی که خودش رو همسر صاحب قبلی معرفی کرد بهم زنگ زد که من سند ماشینتو دارم و ماشین توقیفه در حالی که سند و پلاک به نام من هستش چه باید بکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی اتومبیل به نام شما شده و راهور سند سبز برای شما صادر کرده مشکلی نیست. به هر حال می‌تواند به عنوان اعتراض ثالث تقاضای خود را تقدیم اداره ثبت یا دادگاه نماید