مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره خودرو

قرارداد دست نویس با توافق طرفین
که طبق مشورت و مطالعه وکلای اینترنتی استفاده شده و تقریبا مثل قرارداد اصلی نوشته شده و دقیق مشخص شده
یک دستگاه وانت اجاره دادم
مدت 6 ماه
رهن 20 میلیون
در دو مرحله پرداخت بشه در قولنامه قید شده
اجاره هم 3 ماهه اول مبلغ معین
3ماهه دوم مبلغ معین و بیشتر
قید شده وانت کامل و سالم تحویل مستاجر شده و مستاجر موظف به تحویل به صورت کاملا سالم به موجر می باشد
بعد از گذشت دو ماه
بدقولی نموده دو مرحله رهن نداده و اجاره دو ماه هم نداده است.
ماشین بعد دو ماه تحویل موجر گردید ولی مجدد در برگه ای قید شد که فقط تحویل موجر شده و صحت و سلامت خودرو باید بعد از کارشناسی و تعمیرگاه و جلوبندی و ... توسط موجر تایید شود و قید شد که معامله بنا بر توافق طرفین و عمل نکردن مستاجر به تعهدات فسخ گردید و الی آخر

سفته به مبلغ 300 میلیون تومان هم از مستاجر دارم

الان بعد تحویل خودرو قرار شد برای تسویه حساب بیان ولی رفتن و دیگر جواب نمیدهند

بهترین راه حل چیست؟
شکایت کنم به حقم میرسم
سوال بیشتر از این هاست البته اینجا نمیشه نوشت

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی مطرح کنید و جهت اخذ توضیحات کامل تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما موضوع به صورت حقوقی قابل پیگیری است گرچه نیاز توضیحات بیشتر نیز وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیق به توان کرد