مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خودرو

سلام . حدود 65 روز پیش ماشینم اجاره دادم و قرار بود هرماه اجاره را بریزد باهاش قرارداد بستم و مبلغ کل ماشین سفته گرفتم الان نه اجاره را میدهد نه ماشین را. تلفنش خاموش کرده و آدرسشم عوض کرده. تا هفته پیش میگفت پول واریز میکنم ولی نریخت لطفا کمکم کنید به حقم برسم ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و 48 ساعت جهت تحویل خودرو و اجاره بها مهلت دهید و سپس شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید