مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مشاعات ساختمان

با سلام من ساکن طبقه دوم یک ساختمان دوطبقه هستم که ساکن طبقه اول بدون هیچ هماهنگی و اجازه آیفون خود را جدا و قسمت هایی از دیوار حیاط و ساختمان را سوراخ و سیم کشی کرده که باعث قطع آیفون بنده شده است آیا ایشان حق این کار را دارند بدون اجازه من؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مشاعات متعلق به همه است و واحدی نمی‌تواند به تنهایی چنین اقدامی کند