مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ثبت

همسرم در بهمن ماه مهریه از طریق دفترخانه و ثبت اجرا گذاشتن. فقط یه نامه دفترخانه دهم فروردین به دستم رسید و هیچ نامه دیگر بهم ابلاغ نشد.
ناگهان در تاریخ 21 فروردین حساب های بانکی من مسدود شد.
چطور امکان دارد بدون اطلاع و حضور من در دادگاه برای مشخص کردن تکلیف پرداخت مهریه حساب بانکیم مسدود بشه؟؟؟ البته ماشین توقیف نشده فقط حساب بانکی

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. سند ازدواج جز اسناد لازم الاجرا می باشد و اموال مدیون از طریق اداره ثبت بدون اطلاع ایشان قابل توقیف می باشد.