مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

سلام عرض ادب من در سال 1394 از ناحیه بیضه به دلیل درگیری با ارازل و اوباش در چهارشنبه سوری دچار سانحه شدم و یکی از بیضه هام از بین رفت الان که بعد از گذشت این سال حکم برای من صادر کردن معلول خدمتی و 10 درصد غرامت میخواستم ببینم چطوری میتونم این حکم و عوض کنم راهی هست یا نه این رای به نظر من منصفانه نیست چون واقعا زندگی من بهم ریخت و از بین رفت بخاطر این مسئله ... ممنونم

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
در سورت از بین رفتن بیضه، بسته به اینکه کدام یک باشد دیه متفاوتی دارد
اگر در هنگام انجام خدمت این اتفاق افتاده باید با کپی حکم نزد وکیل مراجعه کنید تا موضوع رو با قوانین تطبیق دهد