مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام همسرم از طریق اجرای ثبت اموال من را توقیف کرده در حالیکه بنده حاضر شده ام مهریه اش را بپردازم (با بنام زدن سند آپارتمان) ولی ایشان حاضر نیست ادامه روند اجرای ثبت را متوقف کند بنده میخواهم کار به مزایده و ... نکشد و خودم آپارتمان را به نامش بزنم- چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به اداره ثبت مراجعه کنید و اعلام کنید که حاضر به پرداخت مهریه هستید که با پرداخت مهریه از طرف شما از اموالتان رفع توقیف خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود طی لایحه ای به همان دایره اجرا اعلام نمایید