مشاوره حقوقی رایگان - ملک اجاره شده به چند نفر دست به دسته فروخته شده پناهم خبر ندادن

سلام یک ملک 50متر مشکل دار که در متن قرار داد نوشته شده اجاره کردیم برای یک سال که موعدان تیر سال آینده هست که فهمیدیم خانه به چند نفر دست به دست فروخته شده برای زمان تحویل چیکار باید بکنیم الان باید کاری کرد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از مالک اصلی اجاره کنید در غیر اینصورت اجاره مال غیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک دیگران را به شما اجاره داده اند می توانید با عنوان انتقال منافع مال غیر شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید.