مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ملک

سلام
پدرم یک ملک داره سند تک برگ ششدانگ عرصه و اعیان
قبلا سند دفترچه ای داشته و قبل از ان عرصه این ملک جزو املاک بنیاد علوی بوده و اعیان ان مال یک خانم که سند همش موجوده
ملک کنار دست پدرم منزل پدری هست و خودش هم از ان سهم داره
حالا وراث مدعی شده اند که پدرم چند سال پیش چند متر از خانه پدری را برده و الان جزو سند پدرم حساب میشه و قصد شکایت دارن ضمن اینکه اون ها قولنامه دارن که قدیمی تر هست و پدرم سند تک برگ جدید داره
و همانطور که می دانید برای گرفتن سند تک برگ باید کارشناسی و اگهی روزنامه و تحدید حدود و .... انجام داد که پدرم همه را انجام داده

الان بازم شکایت انجام بشه ممکنه دادگاه به نفع انها رای صادر کنه؟