مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث دختر از پدر

سلام و درود
چرا قوانین ارث در طول زمان با این همه تغییر سبک زندگی ، هیچ تحولی نیافته است؟
یک دختر مجرد شاغل که حدود 30 سال از عمرش را به نگهداری و مواظبت از پدر سپری کرده و در تمام هزینه های زندگی سهیم بوده ، باید نصف پسرانی ارث ببرد که حتی در شهر محل زندگی پدر نبوده اند؟
پاسخ شرع و عرف در این زمینه چیست؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اين سايت حقوقي است !
لطفا مسايل ديني و شرعي و شبهات را از سايت حوزه هاي علميه و مراجع عظام استعلام نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک درحال حاضر قانون است پسر دو برابر دختر!

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم ضمن همدلی با شما موضوع برای ما حقوقدانان نیز بسیار دور از قواعد عدالت و حقوق بشری می‌باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در اینجا مسایل حقوقی و قانونی مطرح میشود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قانون ما متاسفانه ازشرع گرفته شده وفعلا اینگونه هس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر وظیفه ای نداشته کار کنه بلکه پدر وظیفه دارد تا زمانی که دختر مجرد است نفقه وی را پرداخت کند
اینکه یه عده از دختران کار می کنند به خاطر خودشان دلیل نمیشه تا قانون که مستقیم از قرآن و احکام مسلم شرعی گرفته شده تغییر کنه.