مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح بینی

من با سلام من 9ماه پیش بینیمو ام رو عمل زیبایی کردم ولی بعد دوماه چسب رو گرفتم دماغم انحراف داشت رفتم پیش دکتر گفتم دماغم انحراف دارد و میگفت مشکلی نداره خوب میشه از نظر تنفسی هم مشکل دارم خوب باز نیست دماغم من به خاطر انحراف دماغم و مشکل نفس کشیدن از دماغ رفتم عمل کردم ولی هیچ کدوم درست نشده از این میسوزم یک سال کارگری کردم پولش رو گذاشتم برای عمل که نتیجه نگرفتم.خواستم بگم میتونم شکایت کنم پول رو از او بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تحت عنوان قصور پزشکی به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه ک طرح شکایت کنید حتما نتیجه دارد