مشاوره حقوقی رایگان - تحویل دستگاه

سلام وقت همگی بخیر
یک قراردادی بین دو نفر برای ساخت یک دستگاه منعقد شده که زمان تحویل هم مشخص شده و اینکه ذکر شده اگر در تاریخ مقرر تحویل داده نشه روزانه سازنده یک مبلغی رو باید خسارت بدهد حالا دو نفر توافق کردن و خریدار لفظی گفته که خسارت لازم نیست فقط هر چه زودتر دستگاه تحویل داده بشه سازنده هفته دیگر میخواد تحویل بدهد حالا میخواد یک امضا بگیره که طرف مقابل یعنی خریدار دیگه نتونه زیرش بزنه میشه راهنمایی ام کند در متن چی باشد بهتره یا این که عنوانش چی هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان تسلیم کالا ، سندی تنظیم نمایید که طرفین هر گونه ادعایی و هر گونه شکایت را از خود سلب و ساقط مینمایند
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن تخصصی نیاز است که به این صورت با چند خط سوال و چند خط پاسخ نمیتوانید به نتیجه ای کاملا منطقی و قانونی دست پیدا کنید