مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام ایا من که فرزند ارشد مادرم میباشم میتونم وکالت مادرم را بر عهده بگیرم برای گرفتن ارث پدریش که تحت تصرف عمو زادهایش می باشد، وکالت محضری

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر سواد حقوقی داشته باشید بله میتوانید وکالت اتفاقی استفاده کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.اما درنهایت مجبورید وکیل دادگستری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی حق شکایت نخواهید داشت
و برای اقامه دعوا در ‌مراجع قضایی باید الزاما به وکیل دادگستری مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ولی برای حضور در دادگاه نیاز به گرفتن وکیل رسمی دادگستری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وکالت اداری میتونید بگیرید ولی صرفا بابت کارهای اداری است برآب اقدامات حقوقی صرفا وکلای دادگستری حق ورود دارند

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بله ولیکن در مراجع قضایی نیاز به وکیل دادگستری دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارتباطی به ارشد یا غیر ارشد بودن ندارد هر شخصی می‌تواند وکالت بگیرد اما برای کارهای دادگاه فقط باید وکیل پایه یک دادگستری باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
ولی جهت مراجعه به دادگاه باید وکیل بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت کاری و اداری بله و با آن وکالت باید وکیل دادگستری اتخاذ نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای وکالت در دادگستری مادرتان باید به وکیل دادگستری وکالت بدهد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالت محضری شما تنها در امور اداری است برای امور قضایی نیازمند یا حضور خودشان است و یا وکیل دادگستری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اما برای اقدام قانونی باید وکیل دادگستری یا اصیل در دادگاه حضور یابد وکیل مدنی را به رسمیت نمی شناسند.