مشاوره حقوقی رایگان - کیفر خواست

با عرض سلام و خسته نباشید
برای بنده کیفر خواست صادر شده و در همان روز هم تو خلاصه پرونده تو سامانه ثنا پرونده را مختومه زدند لطفا میتونید راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما از بازپرسی به دادگاه منتقل شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراً پیگیری نمایید اما وقتی کیفرخواست صادر می‌شود پرونده به دادگاه ارجاع داده خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ارسال پرونده به دادگاه کیفری دو باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده شما جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود منتظر پیامک ابلاغ وقت رسیدگی باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اطلاعات پرونده را مشاهده نکنید اگر چیز مهمی باشد به شما ابلاغ می‌شود مختومه شدن بک روند اداری است نیازی به پیگیری از جانب شما نداده

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام مختومه شدن پرونده دردادسرا یعنی پرونده درآن مقطع مختومه و درحال ارسال به دادگاه هست نه اینکه پرونده به کل بسته شده