مشاوره حقوقی رایگان - خریدار منزل ورثه

باسلام.بنده یکی از وراث منزل پدریم هستم، که سه سال پیش منزل رافروختیم و خریدار گفت پول یکی از ورثه را ندارم که مدت تعیین کرد که ملکی برای فروش داره وبعد فروش پرداخت میکنه، خواهر وبرادرهای بنده این طوری هستن که اگه گوشت هم رو بخورن، استخوانهای هم رو هم میخورن، طوری آسایش رو از من و خانم که ام اس داره، سلب کرده بودن که به خریدار گفتم پول من رو بعد بده، فعلا مال این گرگ ها رو بده تا راحت بشم، و قرار شد یا اون ملکش رو اندازه سهم من بده یا بفروشه بعد پولمو بده،که مشاور املاک هم در جریان بود. منم امضا دادم برای انتقال سند، ولی رسید پولی که همه گرفته بودن و امضا کردن رو امضا نکردم چون پول نگرفته بودم، ماهم چون پولی نداشتیم از خیلی سال قبل در همین منزل پدری سکونت داشتیم، خریدارم پولی نداد وماهم نتونستیم خانه رو تحویل بدیم، رفت شکایت کرد که خونش رو تصرف کردیم و پول گرفتیم، بعد قاضی درخواست شاهد کرد، شاهد بردیم قاضی گفت حق با ماست، ولی بعد که پیامک رای اومد ما محکوم شدیم و تازه باید اجاره این چند سال که اون خونه رو خریده و ماتوش بودیم هم بدیم،یه بازرس اومد برای بازدید خونه که اجاره تعیین بشه، خدایی خونه مخروبس، دوتا اتاق و آشپزخانه و حمام سقفش ریخته و آسمان پیداست، ما توی یه اتاق دیگه اون طرف حیاط هستیم که همه چیزمون باهم قاطیه، نمیدونم بعد دادگاه چه اتفاقی افتاد که رای قاضی عوض شد،دوباره درخواست تجدید نظر کردیم که دادگاهش سال دیگه برگذار میشه، لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه دقیق تنظیم و ارسال نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به محض امضا مبایعه نامه انتقال مالکیت انجام میشه و صرف تحویل ندادن به معنی عدم انتقال نیست فقط تصرف شمارو غاصبانه میکنه د خریدار رو مستحق دریافت اجرت المثل ایام تصرف میکنه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید تا کامل راهنمایی شوید