مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام. 20سال پیش پدرم یک زمین داشت و فروخته است و با قولنامه ان را ظاهرا فروخته بوده است. الان بعد از این همه سال از دادگاه نامه امده که باید وراث زمین را بنام فروشنده که چند دست فروخته شده کند. و پدرم فوت کرده است. و ما هم اصلا درباره زمین هیچ اطلاعی نداشتیم. فقط بعضی وقتها قبلا پدرم میگفت مقداری پول از زمین باید به ما بدهند. و پدر من فردی بسیار ساده و بیسواد هم بوده است. الان سیمکارت مارا توقیف کرده اند. ما باید چکار کنیم. ایا انان قولنامه معتبر است. باید چکار کنیم. و هیچ اطلاعی نداریم. ممنون

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث انتقال سند ملک مطالبه مابقی ثمن معامله سند