مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از نقل و انتقال خودرو

سلام
من خودرویی خریداری کردم به صورت وکالتی، خودرو سال 89 با یک موتور تصادف داشته دادسرا مبلغ 5 میلیون تومان دیه تصویب میکنه مالک قبلی ماشین به جای اینکه ‌پول را به حساب دادگاه بریزه مبلغ 4 تومن توافق میکنه و به راننده موتور پرداخت میکنه،
الان بنده برای تعویض پلاک مراجعه میکنم میگن که خودرو شاکی داره که مربوط به همین پرونده بالا هست.
به دادسرا مراجعه میکنم میگن پرونده مختومه و امحا شده.
لطفا راهنمایی کنید من از چه طریقی میتونم مشکل را حل کنم.
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شاکی را پیدا کنید و از ان طریق اقدام کنید.