مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

یک آقایی به عنوان داماد خانواده سر اینکه همسرش قهر میکنه و میره میاد دم درب خونه ی مادر زنش و با اون بنده ی خدا دعوا میکنه و دستش رو خیلی بد زخم میکنه گوشیشم میگیرد در صورتی که تقصیر مادر زنش نبوده اصلا اون بنده ی خدا خبر نداشته و انگار این آقا مشکل داره و همش دلش میخواد دعوا راه بندازه و دوربین ها لحظه ی ورود و خروج این آقارو ضبط کردن و ازش شکایت شده توسط برادر زنش ولی امروز هم میرود نزدیک محل کار برادر زنش و باهاش دعوا میکنه و با آجر و چوب میزنتش و برادر زنشم برای دفاع از خودش باهاش درگیر میشود و دستش آچار بوده ولی آسیبی بهش نمیزنه و این اقا از اونجایی که گفتم انگار دنبال دعوا هست میره اونور تر و روی دستش خود زنی میکنه و میاد جلوی دوربین جایی که باهم دعوا کردن و زنگ میزنه به آمبولانس و مظلوم نمایی میکند و میخواد از دست برادرزنش شکایت کند. به نظر شما همچین ادمی رو باید چی کار کنند تا از دستش راحت بشن؟بحث جونشونه که در خطره دیگه نمیدونن چه کاری بکنند. این هم بگم که این اقا همش تهدید میکنه همه رو و برای همسایه های ساختمون مادر زنشم همش دردسر میسازد اما کسی از ترس جونش نمیره شکایت کنه.توروخدا بهم راهنمایی بدین.ما به خدا سپردیمش اما اگه میتونید راهنماییم کنید که بتونیم از دستش نجات پیدا کنیم؟ درضمن این اقا قبلا معتاد بوده و حتی زندان هم رفته و کلی سابقه داره...التماس میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. باید وکیل بگیرید تا قانونی و قبل ضرب و جرح واقعی ماجرا را پیگیری کند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما امکان طلاق دارید، شکایت تهدید و ضرب و جرح هم جایزه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید ، درصورت تمایل از پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید