مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تبلیغ علیه نظام

با سلام
8سال پیش پست‌ها و استوری‌هایی رو منتشر کردم که الان اون‌ها رو بعنوان تبلیغ علیه نظام تلقی کردن و شرکتی که توش کار می‌کردم و با همین اتهام من رو اخراج کردن، رفته دادسرا و از من شکایت کرده. به این دلیل که علیرغم حکمی که اداره کار به نفع من داده(بازگشت به کار و پرداخت حق بیمه از روزی که اخراجم کردن) نتونم برگردم سر کار.
من خودم الان اصلاً یادم نیست اون پست‌ها چی بوده. چون همون موقع دیلیت اکانت کرده بودم. حالا توی دادگاه می‌تونن مثلاً از فتا استعلام بگیرن و ثابت کنن که من اون پست‌ها رو گذاشتم؟
اون موقع شماره موبایلم رو نداده بودم توی اینستا. فقط یه ایمیلی که الان ندارمش رو توش ثبت کرده بودم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همین که می‌فرمایید هفت، هشت سال پیش این کار را کرده‌اید یعنی دارید به جرم اقرار می‌نمایید لذا در صورتی که جرمی علیه شما متصور باشد دلایل آن الان باید موجود باشد و الا جرمی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به محتویات و ادله موجود در پرونده دارد تا جرم‌ شما احراز شود.