مشاوره حقوقی رایگان - چطور خسارت رو دریافت کنم

سلام من در یه تصادف وسیله و خودم آسیب دیدم و پس از شکایت معلوم شد راننده مقصر نه گواهینامه داره نه بیمه نامه و نه اموالی و توان پرداخت خسارت رو نداره و چجوری میشه خسارت گرفت

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با راننده مقصر همکاری کنید تا از طریق صندوق تامین خسارات بدنی هزینه‌ها به شما پرداخت گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یا زندان یا اعسار از پرداخت و تقسیط دیه شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راننده مقصر مسئول پرداخت خسارت است و دولت در این حوزه مسئولیتی ندارد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام پس از تکمیل فرایند رسیدگی در دادگاه وصدور حکم قطعی در مرحله اجرا درخواست کنید که از صندوق تامین خسارت های بدنی ؛ دیات متعلقه به شما پرداخت گردد موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بیمه‌گر یعنی شرکت بیمه مکلف است دیه شما را پرداخت نماید و سپس به شخص مقصر حادثه مراجعه نماید و وجوه پرداخته به شما را از وی دریافت کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای مطالبه خسارات جانی باید از طریق صندوق تأمین اقدام نمود و خسارات مالی در هر صورت لا توجه به عدم پوشش بیمه ای به عهده مقصر حادثه است.