مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده (اجاره) دولتی به علت به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت کننده

با سلام و وقت خیر

مزایده دولتی رو داشتیم که (اجاره ای بود )در سامانه تدارک الکترونیکی دولت و با توجه به شرکت یکنفر و نبودن رقابت با نظر اعضای کمیسیون مزایده باز نشد و ابطال گردید ایا این روش صحیح است

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر این روش صحیح نیست چرا که ممکن است عملاً هیچ شخص دیگری نیز هیچگاه در مزایده شرکت نکند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع تابع شرایط شکلی مزایده و قوانین خاص آن است از واحد اجرای مزایده موضوع را پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بخشنامه دولت در این امر(مزایده) پیگیری نمائید‌.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورت شرکت تنها یک نفر در مزایده ان شخص برنده تلقی می گردد وموضوع قابل پیگیری است موفق باشید