مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره اجاره

سلام ببخشید یک سوال
اگر ملکی از طریق مبایعه نامه فروخته شود ولی بخشی از ثمن‌ معامله مانده باشد و سند به اسم خریدار نخورده باشد،در همین حین خریدار ملک را به شخصی اجاره دهد و به هر علتی قرارداد بیع فسخ شود،آیا مالک می‌تواند قرارداد اجاره را بهم بزند ؟ یا قرارداد به قوت خود باقی است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه در آن زمان مالک بوده قرارداد اجاره تا انقضای موعد آن به قوت خود باقیست مگر شرط فسخ اجاره در صورت هرگونه نقل و انتقال ملک

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام وفق قانون مدنی قرارداد اجاره تا پایان مدت اجاره به قوت خود باقی است موفق باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نیازمند رسیدگی قضایی و ادله طرفین است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قرارداد اجاره تا زمان انقضای مدت دارای اعتبار است.