مشاوره حقوقی رایگان - معلم توهین به دانش اموز

سلام معلم ما سر یه چی بیخود به ما فحش خیلی بدی داد گفت حرومزاده میخواستم بدونم باید برم شکایت کنم یا به مدرسه مراجع کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق مدیر مدرسه یا هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان در آموزش و پرورش یا از طریق ولی در دادسرا شکایت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دادسرا می‌توانید علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنید و همچنین می‌توانید با مراجعه به اداره آموزش و پرورش از طریق کمیته تخلفات اداری علیه ایشان طرح شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این عمل مجرمانه را شما می‌توانید از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه خود گزارش دهید.
همچنین از طریق مراجع قضایی نیز قابل پیگیری است.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام در صورتی که دلائل کافی یاشهودی دارید وبتوانید این امر را ثابت کنید شما هم حق شکایت درحراست وبازرسی اداره اموزش وپرورش وهم در دادگاه داریدموفق باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسرای محل یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و طرح شکایت نمایید
همچنین میتوانید به حراست یا مدیریت آموزش و پرورش منطقه خود به همراه .ولی مراجعه فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
عمل ایشان مشمول عنوان قذف می باشد ابتدا با والدین خود مطرح نموده و سپس اقدام مقتضی انجام دهید.