مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو فروخته شده

سلام
به عنوان فروشنده و صاحب پلاک آیا میتوانم پلاک خودم را از روی خودرو بکنم و به دادگاه و یا پلیس راهنمایی رانندگی بابت فک و توقیف پلاک مراجعه نکنم؟
بعد از این عمل خریدار ماشین حق شکایت از من را دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

این عمل جرم است مطابق حکم دادگاه می‌بایست فک پلاک نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عمل شما قانونی نیست و از سوی خریدار، این عمل قابل شکایت خواهد بود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که مرتکب چنین کاری بشوید از نظر قانونی مرتکب جرم شده‌اید و به موجب قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شوید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیزقانونا شمانمی توانید شخصا این اقدام را نجام دهید اما می توانید از طریق راهور درخواست کنید که فک پلاک صورت گیرد وبرای تسریع پس از ثبت درخواست با پلیس برای توقیف خودرو همکاری کنید موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اجازه این امر فقط به مراکز تعویض پلاک داده شده و اقدام خودسرانه پیگیری قضایی در پی خواهد داشت.