مشاوره حقوقی رایگان - ایا اشتباه در معافیت دائم شورای عالی پزشکی

سلام من مراحلم‌طی کردم در اولین جلسه کمیسیون شهرستان به جای معافیت 6 ماهه معاف دائمم کردن رفتم شورای عالی‌پزشکی‌هم معاف دائمم کرد و صدور کارت هم پول دادم بعد 1 ماه نظام‌وظیفه منو معاف موقت کرده میگه باید اول 6 ماه موقت شی بعدش بیای برا دائم کمیسیون و شورا اشتباه کردن چنین چیزی ممکنه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام اعتراض خود را به مرجع بالاترتقدیم کنید ومجدد از شورا درخواست استفساریه نمائید موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مراتب اعتراض خود را به سازمان نظام وظیفه اعلام نمایید تا مورد بررسی قرارگیرد.