مشاوره حقوقی رایگان - رد بیمه بیکاری

سلام بنده در دفتر همسرم مشغول به کار بودم بعد ک خروج از کار زدم درخواست بیمه بیکاری کردم و الان گفتن چون کارگاه خانوادگی بوده شامل شما نمیشه در صورتیکه جز من و همسرم برادر ایشون هم مشغول به کار بودن و بیمه کانون سردفتران بودن ایشون ،پس از شمول کارگاه خانوادگی خارج میشه.چجوری و کجا باید اعتراض بذارم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام در صورتی که 1 - کارگاه بنحوی بوده که ساعات کار 44 ساعت درهفته انجام می شده
2 - نوع وحجم کار بنحوی بوده که تولید یا محصولی به میزان لازم می بایست تولید می شده است.
3 - کارفرما که همسرشما می باشد از دسترنج شما استیفای منافع نموده باشد.
4 - مطالبات خود رادر قالب فرایند رسیدگی به موضوع در اداره کار به انجام رسانیده اید وتصمیم قطعی نشده وفرجه قانونی اعتراض دارید.
5 - اعتراض نموده و به استناد ماده 188 قانون کار که مقرر می دارد (( کارگاه‌های خانوادگی مشمول قوانین کار نخواهند شد )) اقدام وپیگیری کنید .
6 - دفاعتان این باشد که اصولا در کارگاه های خانوادگی می‌توان قواعد مربوط به حداقل و حداکثر ساعت‌های کاری در هفته را رعایت نکرد.
7 - اگر شما بطور کامل در کارگاه مشغول بودید می توانیددفاع لازم را داشته باشید که مطابق قانون 5 روز در هفته و جمعا 44 ساعت در هفته کار مستمری انجام داده اید واستحقاق شمول قانون کار را دارید. موفق باشید