مشاوره حقوقی رایگان - رد بیمه بیکاری

با سلام با توجه به اینکه من در دفتر همسرم مشغول به کار بودم و بعد از خروج از کار درخواست بیمه بیکاری کردم الان بعد از 6 ماه رد شده و میگن کارگاه خانوادگی بوده در حالی که جز من برادر همسرم هم اونجا کار میکردن و بیمه کانون سردفتران بودن پس کارگاه خانوادگی نمیشه الان من چجوری و کجا باید اعتراض بذارم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام بفرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام همانطور که اشاره شد و در ماده 188 قانون کار نیز عنوان شده است کارگاه‌های خانوادگی مشمول قوانین کار نخواهند شد و از این جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود، مثلا کارگاه‌های مشمول قانون کار باید قواعد مربوط به حداقل و حداکثر ساعت‌های کاری در هفته را رعایت کنند که مطابق قانون 5 روز در هفته و جمعا 44 ساعت در هفته است و یا ...