مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور

سلام بنده یک سال پیش یه ماشین هیونداکوپه خریدم یک هفته بعدم رفتم تعویض پلاک کردم الان ماشینوبه شخص دیگه ای فروختم بعدازیک ماه رفته تعویض پلاک الان میگن شماره متوردستکوبه درصورتی که فونت شماره متورهینداکوپه حالته شکسته داره چندماشین دیگه هم نشون دادیم کارشناس قبول نکردممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق پلیس راهور منطقه خود به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که مطمئن هستید که شماره موتور دست کوب نیست درقالب اعتراض به نظریه کارشناس وافسر راهور درخواست ارجاع امر به هئیت کارشناسی سه نفره برای اظهار نظر نمائید ودر صورت عدم موافقت هراور به این امر از طریق شورای حل اختلاف اقدام به درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس نمائید. موفق باشید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

از طریق پلیس راهور معرفی میشن به شورا اونجا اعتراض خودتون مطرح کنین