مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در خصوص انتقالی از سازمان تامین اجتماعی به تبعیت از همسر

با سلام و احترام بنده یکی از پرسنل رسمی سازمان تامین اجتماعی هستم سابقه 9 سال کار دارم تعهد پنج ساله امم گذروندم ،همسرم شاغل در ارگان دولتی استان دیگر (وزارت نفت در قالب قرارداد معین)هستند و الان چند ماهه ازدواج کردیم و ایشون قبل از تاریخ ازدواج استخدام شدند (سابقه کمتر از یک سال دارند)،با توجه به اینکه سازمان با انتقالی من مخالفت کردند آیا امکان شکایت بنده وجود داره؟و با توجه به اینکه مدیریت مبدا مخالفت میکنه آیا حق این مخالفت رو داره؟احتمالا اینکه من بتونم انتقالی بگیرم زیاد هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا شکایت خود را از طریق عالی‌ترین مقام سازمان مربوطه پیگیری بفرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام انتقال درون سازمانی به تبعیت از همسر امکان پذیر است لیکن در خصوص سوال شما که انتقال بین دوسازمان مستقل از یکدیگر است مستلزم موافق مبداء ومقصد است وقانونا امکان الزام سازمان در این خصوص میسر نیست لذا پیشنهاد می گرددبنحو مسالمت امیزی نهایت تلاش خود را معمول دارید . موفق باشید