مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادگاه تجدید نظر در رد اعسار

باسلام سارقی وسایل منزل بنده را سرقت کرده دادگاه رای به رد اموال و 3 سال حبس دادند حال پس از 6 سال و طبق نظریه کارشناس براورد اموال سرقتی 30 میلیون شده که سارق درخواست اعسار دادند ومورد پذیرش قرار گرفت سوال بنده این است
آیا شهادت هم بندان ایشان مصداق عدالت شهود است وقاضی میتواند شهادت فردی که خود مجرم است ودر حبس قبول کند

2. مبلغ 30 میلیون را به ماهی 2 میلیون بصورت تقسیطی رای داده آیا هزینه دادگاه تجدیدنظر براساس 2 میلیون محاسبه میشود یا 30 میلیون اگر بنده اعتراض کنم
3. بنده میتوانم به رد اعسار و بازپس گیری عین اموال معترض شوم‌

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید تمکن مالی معسر را با معرفی اموال وی اثبات نمائید و موجبات رد اعسار وی را فراهم آورید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام شما در فرآیند رسیدگی به موضوع دعوی اعسار حق دفاع داشته اید ودفاع لازم در این موضوع دسترسی به اموال مدعی اعسار است وبرای این امر باید از دادگاه درخواست استلام اموال غیر منقول ثبت شده وجوه وسپرده ویا سهام معسررا تقاضا می نمودید واگر حکم قطعی شده است هر درخواستی را حتی رد اموال اگر موجود باشداز طریق اجرای احکام درخواست کنید اما پس از قطعیت حکم موضوعی با رد اعسار متصور نیست موفق باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شهود را حسب مورد جرح و تعدیل نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

میتونیند ثابت کنین که تمکن مالی دارند اعتراض کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض خواهید داشت و هزینه دادرسی غیر مالی است و میتوانید با معرفی اموال احتمالی از سارق جهت جلوگیری از تایید را اقدام نمایید .