مشاوره حقوقی رایگان - تتو

سلام می خوام روی کمر و استخوان ترقوه ای تتو بزنم‌ آیا ممکن بخاطرش برای رشته و شغل پزکی به مشکل بخورم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان اینکه در آینده با مشکل مواجه شوید وجود دارد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی درخصوص داشتن تتو در ایران جرم نیست و خالکوبی در قانون مجازات، جرم انگاری نشده؛ صرف داشتن خالکوبی، سبب محرومیت اجتماعی بطور کلی و یا از استخدام نمی شود اما باید یک مسئله ای را مد نظر داشت که اعمال سلیقه در این خصوص فراوان بعمل می اید هرچند نقطه مدنظر تتوی شما مشهود نمی باشددر هرصورت فعلا مواجه بامنع قانونی نیستید.موفق باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
با مقررات فعلی و مسایل فرهنگی
میتواند باعث مشکلات و مصائب شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قانونا تتو و خاک کوبی جرم نیست ولیکن احتمال اینکه در آینده به استناد همین مورد در گزینش نهاد ها و ادارات رد شوید وجود خواهد داشت.