مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بیمه بیکاری

باسلام بنده 29سال و4ماه سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم الان بدلیل تخلف شرکت حمل ونقل از سوی راهداری تعطیلی سه ماهه به شرکت ارسال شده ازشما سوال داشتم که برای استفاده از مقرری بیمه بیکاری چکار باید کنم و چون تا سی،سال خدمت کامل من ومقرری بازنشستگی 6ماه باقی مانده است آیا بیمه بیکاری تامدت باقیمانده به من تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای بهره‌مند شدن از بیمه بیکاری بایستی نامه عدم نیاز از کارفرما دریافت بنمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا بله تعلق می گیرد واز طریق سامانه ثبتنام وکار را دنبال کنید موفق باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

کارگزاری بیمه مراجعه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان درخواست برقراری بیمه بیکاری خواهید داشت.