مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی گم شده پیدا شده

سلام من حدود دو ماه پیش اقدام به گرفتن کارت ملی جدید کردم و کارت ملی قبلی که گم شده بود پیدا شد .از دفتر که اقدام به کارت ملی جدید کردم میگه امکان نداره و کارت قبلی باطل شده لطفا راهنمایی کنید که چطوری میشه کارت ملی قبلیم فعال شود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر فردی فقط می‌تواند یک کارت ملی فعال داشته باشد فلذا کارت ملی قبلی شما غیرفعال خواهد شد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام با توجه به اینکه کارت های جدید دارای تراشه الکترونیکی بنوعی هوشمند می باشد وبه فرد تنها یک کارت ملی تعلق می گیرد امکان فعال سازی سیستمی دو کارت ملی برای یک فرد میسر نیست واگر کارت ملی قدیمی فاقد اعتبار نزد شما باشد منعی ندارد. موفق باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به ثبت احوال مراجعه و کارت را تحویل دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
کارت ملی قدیمی غیر فعال است و امکان ابطال درخواست وجود ندارد.