مشاوره حقوقی رایگان - توهین

ما (شاکی) در یک ساختمان دو واحدی سکونت داریم. مالک آن واحد(مشتکی عنه) متاسفانه از پرداخت سهم آب مصرفی خود، خودداری و کوتاهی میکند. مجبور هستم گاهی شیر فلکه آب را ببندم و یا کم کنم.
ازش بدلیل پرداخت نکردن قبوض و توهین، شکایت کرده ام بلکه مجبور به پرداخت بشه اما متاسفانه میگه قبض را پرداخت نمیکنم چون فلکه آب را میبندی(گویا با گوشی تلفن از بستن فلکه آب توسط من، فیلم گرفته).
چگونه از خودم دفاع کنم؟ ضمنا ایشون یک پرونده در حال رسیدگی در دادسرا دارند با موضوع قمه کشی که در مرحله انکار هستند.
تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که اصولاً شما حق قطع آب را ندارید.
در ضمن پرونده قمه‌کشی ایشان ارتباطی با موضوع عدم پرداخت قبض ندارد.
از راه قانونی وارد عمل شوید و اقدامات خلاف قانون خود را کنار بگذارید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز 1 - مطالبه آب بهای مصرفی نوعی مطالبه حقوقی است که لازم است بنحو قانونی مطالبه گرددنه خود سرانه اقدام عملی نمائید که جرم تلقی گردد.
2 - لازمه طرح هرگونه شکایتی از طرف هر شخص ارائه دلائل محکمه پسندی می باشد.واصل بر برائت وطرف مشتکی عنه لازم نیست دلیلی ارائه نماید بلکه ارائه دلائل بعهده مدعی وشاکی است .
3 - بصرف ضبط فیلم در حین بستن کنتور آب خود دلیلی بر وقوع جرم ممانعت از حق نیست مگر اینکه قرینه ای بر دلیل تلقی گردد.
4 - درصورت اقرار به موضوع ویا طرح دفاع در مقابل ادعا مبنی بر اینکه چون اب بها پرداخت ننموده است ناچار شدم شیر فلکه را ببندم یا کم کنم خود نوعی اقرار به ارتکاب جرم است .
5 - با توجه به اینکه در یک واحد ساختمان زندگی می کنید پیشنهاد بنده حل موضوع بنحو مسالمت آمیز است . موفق باشید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

کار شما خودش جرم هست حق بستن آب رو نداشتین و اگه توهین کردند و دلایل دارین شکایت کنین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطع انشعاب و بستن خودسرانه شیر فلکه جرم محسوب می‌شود میتوانید نسبت به مطالبه آب بهای مصرفی دادخواست در شورای حل اختلاف مطرح نمایید.