مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

با سلام.زنی 56 ساله هستم که پدرم 28 سال پیش فوت کرده که بعد از ایشان مادرم مستمری پدر را استفاده میکرد در حال حاضر مادر نیز 8 سال است فوت کرده.چنانچه بنده خواستار طلاق از همسرم شوم میتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم بعد این مدت؟
در ضمن خواهر بنده مطلقه بوده که حقوق بازنشستگی دارد.آیا حقوق پدرم بین من و ایشان تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلاق شما موجب محق شدن شما به دریافت مستمری پدر نخواهد شد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام خوب است بدانید حسب قانون مستمری مشمول خانم های بدون سرپرست وفاقد هرگونه درآمدی می گردد ودر صورتی که طلاق صوری باشد مشمول نخواهد شد واگر طلاق واقعی باشد مستمری مشمول وبه خواهری که خود مستمری دریافت می نماید مستمری تعلق نمی گردد موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه فاقد شغل باشید پس از طلاق مستحق دریافت مستمری پدر خواهید بود و خواهر شما با توجه به اینکه دارای حقوق هستند از آن بهره ای نخواهند برد.