مشاوره حقوقی رایگان - امکان سواستفاده از سند ماشین

سلام و خسته نباشید من قبلا سوالی پیرامون معامله ماشینم مطرح کردم که غش در معامله شده و ما ماشینمون رو با هم تعویض کردیم و 70میلیون هم از من پول بیشتر گرفته سر ماشین و جواب دادید حالا یه سوال دیگ دارم کارت ماشین من متوجه شدم گم شده برای همین تعویض ماشین که انجام دادیم اون آقا کارت ماشین خودش که به نام خودش نیست رو به من داد و در قبال سند ماشین من رو گرفته ضمنا برای اینکه وکالت بده عکس از کارت ملی من گرفته من تلفنی با صاحب اصلی ماشین صحبت کردم گفته سند می‌فرسته برا انتقال اما با توجه به اینکه این صاحب ماشین که الان ماشین قبلی من دستشه در مورد سالم بودن ماشینش دروغ گفته میترسم میخوام بدونم اینکه سند ماشین من و تصویر کارت ملی من دستش هست و ماشینی که به من فروخته سندش به نام کس دیگ هست یه وقت نمیتونه رو سند من که دستشه کار غیر قانونی کنه مثلا ماشین رو به نام خودش یا کس دیگ کنه قبل از اینکه ماشینی که به من داده به نام من بشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتمال انتقال وجود دارد و در این خصوص بهتر بود که رسید أخذ می‌کردید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام ازنوع سوال شما برداشت می گردد که معاوضه ای رخ داده است واسناد ماشین شما به طرف تحویل داده اید در هرحال طرف شما براساس قراردادی که با هم تنظیم ویا وکالتنامه ای که اگر برایش تنظیم نموده اید می تواند سند را بنام خود ویا هرشخصی که لازم بدان منتقل نمایدودرصورت عدم تنظیم قرارداد ونیز وکالتنامه وحدوث اختلاف بار اثبات موضوع والزام به ایفای تعهدات بعهده طرف مدعی است ؛ . موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان انتقال از سوی فروشنده وجود دارد .