مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت کارمند دولت در قراردادهای تحقیقاتی با سایر شرکتهای دولتی

با سلام و احترام

اینجانب کارمند شرکت آب منطقه ای هستم. قراردادهای تحقیقاتی شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو با شرکتهای دانش بنیان و یا دانشگاه بسته می شود. قراردادها در واقع از نوع مشاوره هستند که معاون پژوهشی دانشگاه و یا مدیرعامل شرکت دانش بنیان، طرف قرارداد هستند. پیسنهاد دهنده پروژه به عنوان مجری به همراه تیم کاری ، پس از طی مراحل داوری و ارزیابی شرکتهای وزارت نیرو، مورد پذیرش قرار می گیرد و عقد قرارداد انجام می شود.
آیا می توانم به عنوان مجری به همراه یک تیم کاری از طریق یک شرکت دانش بنیان با سایر شرکتهای وزارت نیرو (به غیر از دستگاه متبوع
)، قرارداد تحقیقاتی بسته شود و کار تحقیقاتی انجام داد.
همکاری بنده با شرکت دانش بنیان می تواند صرفا همکاری پاره وقت و یا سهامدار با یک درصد سهم باشد (مدیر عامل یا هیات مدیره نمی باشم) در موضوع تفاوتی ایجاد می کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی در صورتی که تعارض منافع تلقی نشود وبا نظامنامه شرایط عمومی پیمان بخصوص در جائی که مقرر می دارد که ((پیمانکار نبایدکارکنان شاغل کارفرما،وزارتخانه ها،سازمانها وشرکتهای دولتی وشتهرداریهارابدون اجازه مسلولین ذیربط استخدام نماید.همچنین پیمانکارباید ازبه گماشتن اشخاصی که استخدام آنهاازنظروظیفته عمومی مجاز نیست،خودداری کند ))