مشاوره حقوقی رایگان - دادن حق به همسر

سلام خسته نباشید من خودم شخصا میخوام حق هایی مثل حق طلاق رو به همسرم بدم ولی بخاطر اینکه خانواده من مخالفن خیلی دخالت میکنن و نمیزارن این اتفاق بیوفته و مانع شدن میخواستم بپرسم که امکان این هست که بنده بعد از اینکه عقد کردیم این موردو محضری کنیم ؟ با رضایت خودمو همسرم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام منعی ندارد ولی لازم است که مطلبی بسیار مهم وموثر در روابط زندگی مشترک وادامه آن خدمت شما عرض کنم وآن اینکه اصلی که می تواند در ادامه زندگی مشترک موفق موثر باشد ریشه درتوازن در روابط وحقوق متاقبل دارد به این معنی چنانچه زوجه درصدد گرفتن وکالت در طلاق باشد وقصدش این باشد که تا زمانی که شرایط زندگی بنحوی بود که امکان ادامه زندگی را با زوج داشته باشد ادامه دهد وهرگاهع به عسر وحرج افتاد قادر باشد به اسانی جدا شود باید متقابلاً زوج نیز با اعمال واجرای مفاد وکالتنامه تعهدی در مقابل زوجه نداشته باشد ساده تر عرض کنم لزوما اعطای وکالتنامه رسمی در طلاق چه هنگام عقد وچه بعد از عقد باید حتما در مقابل ابراء ذمه زوج از مهریه وجمیع حقوق زوجیت باشد یعنی بگونه ای نباشد که زن با اعمال وکالتنامه خود را مطلقه کند وپس از طلاق مهریه ای که نسبت بدان تعیین تکلیف نشده مطالبه وزوج را راهی زندان نماید وگرنه عملاً موازنه ای رخ نداده است موفق باشید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی به خانم وکالت در طلاق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری امکان پذیر است اگر عاقل و بالغ باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امکان پذیر. است
اما بهتر است ترک نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بعد از عقد در محضر این حقوق را واگذار کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله این امکان را خواهید داشت ولیکن بهتر است در مقابل اعطای وکالت در طلاق زوجه نیز مهریه خود را بذل نموده تا طرفین در شرایط برابر قرار داشته باشند.