مشاوره حقوقی رایگان - لاشه سیم کارت سند محسوب میشه؟

سلام وقت بخیر
من با ی خانمی صحبت میکردم ک همسر داشت
بعد همسرش فقط لاشه سیم کارتی ک من داده بودم ب نام من بود پیدا میکنه 4 ماه پیش حدودا
دوس دخترمم گفته ک از کوچه پیدا کردم
الان بعد 4 ماه همسرش میخواد روی لاشه خط شکایت کنه آیا میتونه ثابت کنه با اون لاشه ک ب نام من بود؟ میتونه کاری کنه واسه من

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی همسر خانمی که قصد شکایت دارد درصورتی که قادر باشد از طریق لاشه سیم کارتی که شما در اختیار همسرش قرارداده اید به مستنداتی دست پیدا کند که ثابت نماید شما رابطه نامشروع مانند طرح دیالوک های عاشقانه ویا لمس فیزیکی از قبیل در آغوش گرفتن وبوسیدن همسرش ویا تبادل عکس های از بدن یکدیگربنحو عریان دست یابد در فرایند رسیدگی شما محکوم خواهید شد.