مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام
ملک قدیمی رو از نو ساختیم و در زمان حیات پدرم یک واحد به من داده و تحت تصرف و استفاده من بود و هست بعد 17 سال یکی از ورثه که نبود پیداش شده و تقسیم ترکه اقدام کرده و رای گرفته برای فروش الان چطور میتونم مورد هبه رو اثبات کنم که در حضور شهود صورت گرفته و حق من هست با این توضیح که من با پدرم و برای ایشون کار میکردم و ایشون هم واحد رو به همین خاطر به من داده
ممنون میشم راهنمائی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چطور اثبات می‌شود با وکلاست هبه باید اثبات شود و پروسه حقوقی خاص خود را می‌طلبد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با مدارک و مستندات و شهود دادخواست بدهید .
موفق باشید.

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام با توجه به اینکه تحت تصرف شما بوده و خودش یه مدرک می باشد و با شهادت شهود اثبات نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستند به شهادت شهود و سابقه تصرفات و عدم پرداخت مبالغی بابت اجاره و عدم وجود هرگونه قرارداد مکتوب دیگر امکان اثبات وقوع عقد هبه را خواهید داشت.