مشاوره حقوقی رایگان - با سلام

با سلام و عرض خسته نباشید
من خانمی 45 ساله هستم با حدودا 19 سال و خورده ای سابقه پرداخت بیمه .. میخواستم سال آینده که 20 سال پرداخت بیمه م کامل میشه تقاضای بازنشستگی پیش از موعد بدم حالا با این قانون جدید افزایش سن بانشستگی نمیدونم میتونم درخواست بدم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنوون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید
ممکن است مورد موافقت قرار گیرد....

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

آنهایی که الان بالای 28 سال سابقه کار دارند، حداقل باید 30 سال خدمت کنند و افزایش سن بازنشستگی از سال 1405 عملیاتی می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به توضیحات امکان درخواست بازنشستگی خواهید داشت.