مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام خسته نباشید من 20 سال پیش پدرم زمینی گرفت برای ساخت وساز همون موقع وکالت از من گرفت که دنبال کار اداری وغیره خودش انجام بده ای اواخر پدر چون آلزایمر داشت به برادرم وکالت میده ایا اون وکالتی که من به پدر دادم پدر میتونه وکالتی منو به برادرم بده خانه ای که به نام من بوده از اسم من درآمده به اسم زن برادرم شده‌است من میتونه انتقال انجام بده یا نهممنونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن قرارداد وکالت نیازمند بررسی است در عین حال در حالت کلی پس از فوت پدر وکالت اعطایی شما به آیسان و وکالت اعطایی ایشان به برادر سما باطلل شده و قابل استناد نيست مگر برادر شما از پدر مبایعه نامه داسته باشد.