مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام. برادرم مستخدم آموزش و پرورش است و از یک نفر پول می خواسته و چون پولش را نمی داده رفته و موقعی که خودش نبوده از مغازه اش چندتا وسایل مکانیکی آورده و آنها هم شکایت کردند و آمدند وسایل را از مدرسه بردند. شاکی رضایت داده ولی برادرم 3 روز است که در بازداشتگاه است و ما سند بردیم گفتند سندهای قدیمی را قبول نمی کنیم و سند باید تک برگ باشد. جواز و فیش حقوقی هم قبول نکردند. خواستم بدانم چه حکمی برایش صادر می شود و اگر زندانی داشته باشد می توان جریمه ی نقدی به جایش داد؟ آیا برایش سوسابقه محسوب می شود؟ ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

یک وکیل

مجازات سرقت حبس و شلاق است و تبدیل به مجازات دیگر از اختیارات دادگاه. در هر حال سوء سابقه خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به قرار وثیقش اعتراض کنه تا تبدیل به کفالت بشه. و دادگاه به احتمال زیاد با توجه به رضایت شاکی حکم به جزای نقدی میده.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer