مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری ضرب و جرح

سلام.. در درگیری بین دونفر یکی طرف مقابل را با چاقو مجروح مکند و برای توجیح کار خود را نیز زخمی مکند حالا خود نیز شکایت کرده و قاضی از هر دو طرف کفالت گرفته شاهدی وجود ندار.
1_چگونه اثبات میشود که خودزنی است؟
2_ آیا در دادگاه تجدید نظر جلسه حضوری برگزار می شود؟
آیا میتوان پرونده را به شعبه دیگری انتقال داد باخ توجه به این که قاضی طرف را میشناسد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه تجدید نظر اگر لازم باشد حضوری برگزار میشود و پزشکی قانونی خود زنی را تشخیص میدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه به کرات ملاحظه می‌گردد که قضات محترم و مقامات تحقیق ضارب را که به نوعی خودزنی می‌نماید بعنوان شاکی می‌پذیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود امکان تغییر شعبه بدین سبب نیست
خود زنی اصولا توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است