مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پدر دختر از پسر

سلام پسری 20سالم با یک دختر 19ساله دوست بودم یبار که دختر داشت با من تلفنی حرف میزد باباش فهمید و اونو کتک زد و گوشیشو گرفت دختر بعد چند روز با من تماس گرفت و ب اصرار خودش فرار کرد منم که دوستش داشتم به حرفش گوش دادم و رفتم دنبالش 10روز پیش من بود ولی رابطه ای نداشتیم اگاهی پیدامون کرد رفتیم متخصص دختر تصدیق گرفت و سالم بود بعد از چند روز ما رفتیم خاستگاری پدر دختره. گفت500تا سکه مهریه منم قبول نکردم و پاشدم اومدم بیرون و دیگه هیچ ارتباط تلفنی یا حضوری با دختر نداشتم الان باز پدره رفته شکایت کرده که دخترش فرار کرده و به اگاهی گفته که پیش منه
ایا میتونه کاری کنه زندان یا چیزی مینویسن واسه من

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
از طریق نقطه زنی و شهادت شهود قابل اثبات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز مند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اگاهی پیش شما پیداش کنه بله ولی بدون اون نمیتونه باید ثابت کنه

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اقدام شما در چهارچوب قانون نیست و برای شما مسئولیت دارد